دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب
دنیای صفرویک

دنیای صفرویک

آرشیو مطالب

آموزش برنامهنویسی آندروید -قسمت هشتم

قسمت های ششم و هفتم در ادامه اضافه خواهد شد.



در این قست از آموزش به نکاتی در مورد فایلهای پروژه میپردازیم. یکی از نکاتی که در هنگام ایجاد پروژه باید به آن توجه کنید این است که ابتدا باید مطمئن باشید که در Eclipse پروژههای هم نام وارد نشوند. بنابراین میتوانید نام پروژه خود را تغییر دهید و آن را مثال به MyAndroidCourse تغییر دهید. 

برای این منظور روی AndroidCourse راست کلیک کنید و Refactor->Rename را انتخاب کنید و برای مثال بنویسید MyAndroid Course و تیک موجود نیز فعال باشد. سپس با زدن OK پروژه شما تغییر نام پیدا میکند. برای این که یک فایل پروژه را وارد برنامه کنید به منوی File->Import وارد شوید و ExistingProjects into Workspace را انتخاب کنید. فایلی را که دانلود کردهاید در مسیر DEV_ROOT\download کپی کنید و آن را با Extract To AndroidCourse در همین دایرکتوری کنید. اگر نمیدانید DEV_ROOT چیست، به اولین آموزشها نگاهی بیندازید. مسیر DEV_ROOT\download را در قسمت Select Root Directory وارد کنید و با زدن Refresh پروژههای موجود در این مسیر را خواهید دید.


پروژه مورد نظر را انتخاب و Finish را بزنید. برای اجرای پروژه روی آن Right Click کنید و گزینه  .کنید انتخاب را Run As->Android Applicationدر صورتی که قبال پروژه AndroidCourse دانلود شده، در Eclipse وارد شده بود میتوانید با انتخاب آن 

و زدن کلید Delete روی کیبورد آن را از این فهرست حذف کنید. با زدن تیک موجود در صفحـه به نام Delete موجود فایلهای Project Content on Diskدر Hard Disk هم پاک میشوند و بدون زدن این انتخاب فایلها باقی خواهند ماند ولی پروژه از فهرست پروژهها حذف خواهد شد. اینجا انتخاب با خودتان است که تیک بزنید یا نزنید. با توجه به این که شما پروژه خود را احتماال Rename خواهید کرد از این پس منظور از پروژه AndroidCourse همان پروژهای است که شما در حال توسعه آن هستید. در ضمن با توجه به آموزشهای آینده اگر با مفاهیم شیءگرایی )Object Oriented( آشنایی الزم را ندارید، بهتر است 

کتابی در مورد Java تهیه و مطالعه کنید. با این که در این آموزشها به آن خواهیم پرداخت، اما مطالعه شما بهتر است. همچنین با استفاده از چند خط آموزش داده شده و کمی ابتکار عمل میتوانید خیلی چیزها را آزمایش کنید و خودتان بسیاری از مفاهیم را دریابید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد